Zet een duurzame vervolgstap in uw carrière met Risearch Executive

Een nieuwe baan op executive niveau die energie oplevert en uw natuurlijke talent aanspreekt?
Risearch.nl lanceert Executive outplacement: ervaren career counselors die de perfecte match creëren tussen mens, functie en organisatie op executive niveau. De kandidaat is hierbij ‘in the lead’, terwijl de career counselor het totaalproces regisseert. Via een op maat gesneden traject, bestaande uit individuele coaching, tests en intensieve begeleiding. Uniek is de trajectgarantie: de career counselor spant zich net zolang in tot de kandidaat werkzaam is in zijn/haar ideale baan.

Hoe creëert Risearch Executive een duurzame vervolgstap?

Als mens, rol en bedrijf goed op elkaar aansluiten ontstaat een ideale match die leidt tot een win-winsituatie. Hierbij is het scherp krijgen van wensen, natuurlijk talent en de ideale baan een samenspel tussen de kandidaat en de career counselor.

Onze career counselors zijn slagvaardig in het doorgronden van de benodigde fases om – vanuit co-creatie met de kandidaat – een duurzame vervolgstap te realiseren. Kandidaten (her)ontdekken hun natuurlijke talent en toegevoegde waarde die zij vervolgens goed kunnen onderbouwen bij potentiële werkgevers of opdrachtgevers. Ook krijgen zij toegang tot de waardevolle netwerken van Risearch Executive. Het resultaat: een passende – energiegevende – baan op executive niveau!

Daadkrachtig en organisatiesensitief

Enthousiast en daadkrachtig pakken onze career counselors het proces naar de ideale baan op. De ruime ervaring in het bedrijfsleven – in management functies, als zelfstandig ondernemer en als leidinggevende aan teams – maakt hen hierin extra organisatiesensitief.

Voor internationale carrières is Risearch Executive partner van global career network Arbora, waarmee kandidaten toegang hebben tot meer dan 30 collega-bureaus en wereldwijde netwerken.

Waarom kiezen voor Risearch Executive:

  • 3D-benadering: de perfecte match tussen mens, rol en bedrijf ontdekken én realiseren.
  • Maatwerktraject gebaseerd op de wensen van de kandidaat.
  • (Her)ontdekken van toegevoegde waardes en herijking positionering.
  • Co-creatie: samen proactief aan de slag om de ideale baan op executive niveau te bereiken.
  • Trajectgarantie: de career counselor zet zich net zolang in tot de kandidaat in de gewenste baan werkt.
  • Onze career counselors hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven.
  • Enthousiaste, open en energieke aanpak.
  • Toegang tot waardevolle netwerken.

Bel vrijblijvend

Zelf een duurzame vervolgstap op executive niveau zetten? Onze career counselors zetten zich graag voor u in. Maak vrijblijvend een afspraak:   088 – 304 14 44.