Op zoek naar een nieuwe baan?

Werknemer

Bij het zoeken naar een nieuwe passende baan is het prettig om advies en concrete ondersteuning te krijgen van een ervaren loopbaanspecialist. Iemand die de arbeidsmarkt door en door kent en u helpt bij het ontdekken en inzetten van uw talent. Oplossingsgericht en positief kijken wij naar de mogelijkheden die er zijn en helpen u bij het bemachtigen van een nieuwe passende baan.

U kunt bij ons terecht voor complete en compacte outplacementtrajecten en executive placement, zowel binnen Nederland als daarbuiten.

Oplossingsgericht aan de slag

Vraagstukken waarbij de ervaren loopbaanadviseurs van Risearch.nl kunnen ondersteunen, zijn:

  • U zoekt een nieuwe baan maar heeft niet de gevraagde ervaring of opleiding.
  • Via loopbaanbegeleiding en het online ontwikkelprogramma doet u precies de kennis en ervaring op die u nodig heeft. U volgt kortdurende en doelgerichte cursussen die u naar een hoger plan tillen.
  • Er solliciteren veel kandidaten op hetzelfde type werk.
  • Onze loopbaanadviseurs gaan met u aan de slag om te kijken welke andere functies goed aansluiten bij uw competenties en specifieke vaardigheden. Hierin hebben wij veel expertise in huis, zowel in outplacement als 2e spoor re-integratietrajecten.
  • Het is een tijd geleden dat u heeft gesolliciteerd.
  • Wij helpen u met het schrijven van een pakkende brief, professioneel CV en LinkedIn-profiel. Ook traint u sollicitatiegesprekken zodat u goed en krachtig voor de dag komt.
  • U wilt proactief solliciteren.
  • Tijdens en na het doorlopen van het traject weet u op welke functies u kunt solliciteren en waar u deze kunt vinden, bijvoorbeeld online of via relevante netwerken. U leert de regie te pakken op uw sollicitatieproces, wat uw kansen vergroot.
  • Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe baan, hoe maakt u het verschil?
  • U krijgt advies waar u vacatures kunt vinden en hoe u zichzelf kunt onderscheiden van andere sollicitanten. Hierbij hebben we ook scherp zicht op eventuele regionale verschillen in vacatures.

U betreedt de arbeidsmarkt met meer zelfvertrouwen en relevante bagage. Bij het complete outplacementtraject bieden wij trajectgarantie: onze loopbaanadviseurs adviseren u net zolang tot u werkt in de baan die bij u past en die u wilt!

Risearch Executive

Voor het maken van een duurzame vervolgstap op executive niveau zetten onze career counselors zich proactief in. Via een op maat gesneden traject werkt u samen met de counselor aan het (her)ontdekken van uw talent en het bemachtigen van de ideale baan. Hierbij bieden wij trajectgarantie: de career counselors regisseren het proces net zolang tot u een passende baan op executive niveau heeft gevonden.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Tarieven

Bij Risearch.nl staan transparantie en een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop. U weet vooraf duidelijk wat u voor de vaste tarieven van een compleet of compact outplacementtraject mag verwachten.

Schakelt u een career counselor van Risearch Executive in, dan schrijven wij graag een maatwerkplan met bijbehorende offerte voor u.