Sterk in
nieuw werk

Hoe we werken

Zit u momenteel zonder werk of staat u op het punt uw baan te verliezen? Voelt u zich niet helemaal tevreden in uw huidige functie? Met het 3-fasen outplacementprogramma van Risearch.nl werkt u snel in de functie die echt bij u past.

Risearch.nl werkt helder en vlot. Voor een vast bedrag van € 3.000,- exclusief BTW begeleiden onze loopbaanadviseurs u bij het zo snel mogelijk bemachtigen van een nieuwe, goedbetaalde baan.

Stappenplan naar nieuw werk

hero-col-2-2

Bent u werkgever?

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Een gevolg daarvan is dat u soms mensen moet laten gaan. Risearch.nl zorgt ervoor dat dit proces voor beide partijen goed verloopt. Wij begeleiden uw werknemer gegarandeerd op een effectieve manier naar nieuw werk.

Risearch.nl begeleidt uw werknemer totdat deze een nieuwe, goedbetaalde baan heeft, ongeacht hoe lang dit duurt.

Outplacement is maatwerk

Onze ervaren HR-professionals coachen en adviseren u via een maatwerkprogramma naar de baan die het beste bij u past – en die u wilt! De juiste match ontstaat als u werkt in een functie die geheel aansluit bij uw drijfveren en competenties. Bovendien is het belangrijk dat de organisatiecultuur bij uw normen en waarden past.

Daarnaast doet u tijdens ons programma kennis op die u tijdens uw gehele loopbaan verder kunt gebruiken.

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Korte opdrachten
 • Moderne applicaties, zoals Jobport
 • ‘10-minuten per dag’-trainingen via Online Academy
 • U kunt de opgedane kennis en vaardigheden tijdens uw gehele loopbaan gebruiken.

Deze methode is zeer succesvol. 86% van al onze klanten vindt weer snel een nieuwe passende baan.

Pluspunten van Risearch.nl

 • Maatwerkprogramma met trajectgarantie
 • Snel en slim ontwikkelen via blended learning
 • Advies van gecertificeerde HR-professionals
 • Kennis en vaardigheden opdoen via de Online Academy van NCOI
 • Moderne, praktische tools
 • Toegang tot het vacatureplatform Jobport
 • Landelijke dekking
 • Oog voor regionale verschillen op de arbeidsmarkt
 • Professioneel en persoonlijk

Het 3-fasen outplacementprogramma van Risearch.nl

Om een goede en duurzame match te realiseren doorloopt u - samen met de loopbaanadviseur - drie fasen:

Oriënteren
Mogelijkheden verkennen/onderzoeken

Hoe ziet uw ideale baan er eigenlijk uit? Tijdens individuele gesprekken neemt u met uw loopbaanadviseur door wat u zoekt in een functie, waar u gelukkig van wordt en wat bij u past. Ook is er - indien nodig - ruimte om het verlies van uw vorige baan te verwerken. Verder doorloopt u een loopbaanassessment, zodat u samen met de adviseur uw carrière mogelijkheden goed in kaart kan brengen.

Daarnaast kunt u direct aan de slag met online trainingen om uw sollicitatie­vaardigheden en andere competenties te verbreden of te verdiepen. Elke twee weken heeft u een persoonlijk gesprek, tussentijds werkt u een aantal korte opdrachten uit.

Positioneren
Personal branding – Hoe zet u zichzelf in de markt?

Samen met uw loopbaanadviseur positioneert u zich krachtig in de arbeidsmarkt. Welke meerwaarde heeft u een werkgever te bieden? Hoe brengt u dit zo overtuigend en natuurlijk mogelijk? Hoe presenteert u zichzelf op social media, zoals LinkedIn? Waar vindt u vacatures die bij u passen en hoe reageert u hier professioneel op? Zo leert u onder meer via een scherp zoekprofiel te zoeken naar passende functies. Ook schrijft u een sterke motivatiebrief en stelt u een modern CV op.

Wij reiken u alle tools aan waarmee u werkgevers zo effectief en kundig mogelijk kunt benaderen.

Solliciteren
Hoe presenteert u zichzelf aan de werkgever?

Geweldig, u bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens deze fase coacht de loopbaanadviseur u intensief zodat u zich optimaal kunt presenteren aan potentiële werkgevers. Denk bijvoorbeeld aan gesprekstechnieken, het houden van een krachtige ‘elevator pitch’, solliciteren volgens de STARR-methode en stylingadvies. Een ideale mix om sterk voor de dag te komen, terwijl u dicht bij uzelf blijft.

Oriënteren, positioneren en solliciteren doet u met de specialist naast u, succes verzekerd!

Compleet programma,
duidelijk tarief

We bieden ons complete outplacementprogramma aan voor een vast bedrag van € 3.000,- exclusief BTW. Daarvoor krijgt u onder andere 100% trajectgarantie. Dit betekent dat we u begeleiden totdat u een nieuwe baan heeft, ongeacht hoe lang dit duurt.

Heeft u meer of minder te besteden? Ook dan bent u van harte welkom bij Risearch.nl. Als uw budget hoger is dan € 3.000,- (excl. BTW) kan Risearch.nl u adviseren in hoe u dit kunt besteden. U kunt het overige bedrag bijvoorbeeld investeren in hardware en software. Of in een opleiding, training of cursus. Het blijft altijd aan u hoe u uw extra budget besteedt. Ook als uw budget lager is dan de vaste programmaprijs kunt u bij Risearch.nl terecht voor een maatwerkoplossing.

Privacy gegarandeerd
Uw privacy is voor ons prioriteit. Daarom hanteren we een strikt beleid.

Outplacement­programma

 • Persoonlijke / individuele begeleiding
 • 100% traject garantie
 • Vaste prijs
 • Gecertificeerde adviseurs
 • Gerichte sollicitatietraining

€ 3.000,- excl. B.T.W.

Trajectgarantie

Omdat wij volledig achter onze aanpak staan, bieden wij u trajectgarantie: wij begeleiden u net zolang tot u in uw ideale baan werkzaam bent. Hiermee bedoelen we een functie met een tijdelijk contract van minimaal 6 maanden.

Online academy

Ontwikkelen doet u eenvoudig via de Online Academy – een platform van NCOI. Supermakkelijk, want u heeft altijd en overal toegang tot de trainingen. Door elke dag een beetje te doen en de opdrachten te maken, blijft u gemotiveerd en pikt u alles veel sneller op dan via de ‘traditionele’ methodes.

Bel voor een vrijblijvend intakegesprek

Wie zijn wij?

Blended learning

Outplacement.nl is een outplacementbureau dat mensen begeleidt naar een nieuwe baan. Niet de baan die zij kunnen, maar de baan die zij willen. Dit doen we met een gedegen programma en vaardigheidstrainingen. De individuele gesprekken met onze adviseurs vormen de rode draad. Zij adviseren, ondersteunen, trainen en geven uitleg gedurende het hele traject.

Onze adviseurs geven altijd binnen 24 uur antwoord op vragen en zoeken pro-actief mee naar een nieuwe baan. Het zijn gecertificeerde arbeidsmarktspecialisten en beschikken over ruime ervaring binnen het vakgebied. Outplacement.nl staat voor kwaliteit (ISO 9001). We geloven in onze aanpak, daarom geven wij een trajectgarantie af.

Bij blended learning worden diverse ontwikkeltools ingezet, zoals individuele adviesgesprekken, online trainingen, moderne applicaties en korte opdrachten. Hiermee ontwikkelt en verdiept u uw kennis en vaardigheden. In korte tijd bent u volledig toegerust om de arbeidsmarkt met zelfvertrouwen te betreden.