Outplacementbureau Risearch.nl lanceert partnerschap met global career network Arbora

Sinds juni 2020 is outplacementbureau Risearch.nl partner van Arbora, het wereldwijde netwerk in outplacement, executive coaching en loopbaan consulting. Dit netwerk verbindt vijf continenten en meer dan 30 bureaus met elkaar. Risearch.nl is exclusief vertegenwoordiger van Arbora in Nederland.

Internationale outplacement en executive counseling

Via het Arbora-netwerk begeleidt en adviseert Risearch.nl bedrijven bij loopbaanstukken met een internationaal karakter. Het partnerschap met Arbora biedt diepgaande kennis van de lokale economie, sectoren en wetgeving – met een scherp oog voor de plaatselijke cultuur en interculturele communicatie. Hierdoor verlopen internationale executive counseling, outplacementtrajecten en career support voor expats efficiënter en soepeler.

Voorbeelden van internationale opdrachten die Risearch.nl uitvoert, zijn: het begeleiden van buitenlandse medewerkers naar een passende nieuwe functie in Nederland – en andersom – en het uitvoeren van alle outplacement-activiteiten voor internationale organisaties in Nederland.

Voorsprong en kostenvoordeel door kennisbundeling

Opdrachtgevers van Risearch.nl krijgen toegang tot het grote, internationale Arbora-netwerk. Dit resulteert in een aanzienlijke voorsprong: dankzij de bundeling van lokale kennis en HR-expertise bereiken bedrijven en organisaties hun doelen sneller – tegen lagere risico’s. Bovendien ontstaan aantrekkelijke tijds- en kostenvoordelen door samen te werken met één aanspreekpunt voor het organiseren en uitvoeren van internationale outplacement en executive coaching. Verder levert de combinatie van de expertise van Risearch.nl met die van zijn internationale partners het beste multi-country search resultaat op voor opdrachtgevers.

Internationaal loopbaanadvies door vooraanstaande spelers in de markt

Arbora staat garant voor loopbaanadvies met serieuze en vooraanstaande spelers in de regionale markt. Risearch.nl is door Arbora aangewezen als Nederlands vertegenwoordiger vanwege zijn bewezen track record, de eigen professionele visie op outplacement en zijn gecertificeerde consultants. Collega-bureaus binnen het netwerk hebben vergelijkbare kwalificaties, waarmee snel en vakkundig schakelen goed is georganiseerd.

Neem de proef op de som!

Vrijblijvend kennismaken? Bel:  088 – 304 14 44 of stuur een mail. Onze loopbaanexperts adviseren u graag!