Op zoek naar een nieuwe baan?

Over ons

Veelzijdig, ervaren en positief: ons team bestaat uit gecertificeerde loopbaanadviseurs die u begeleiden bij het vinden en bemachtigen van uw ideale baan.

Breed aanbod in loopbaanadvies

Zoekt u nieuw passend werk, dan kunt u bij ons voor complete en compacte outplacementprogramma’s en maatwerk executive counseling. Daarnaast ondersteunen wij al jarenlang kleine, middelgrote en grote bedrijven bij 2e spoor re-integratie en haalbaarheidsonderzoeken.

Continu veranderende arbeidsmarkt: wij zijn up-to-date

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. De economie ondervindt momenteel de klappen van Covid-19, een gevolg daarvan kan zijn dat mensen moet laten gaan. Ook verdwijnen bepaalde functies, hebben sommige kandidaten geen of weinig sollicitatie-ervaring en vragen bedrijven specifieke competenties. Voor deze en andere loopbaanvraagstukken zijn onze adviseurs continu zelf in ontwikkeling en blijven actief op de hoogte van de arbeidsmarkt. Niet alleen regionaal en op landelijk en regionaal niveau, maar ook internationaal.

Ervaring met carrièreswitches

Onze loopbaanspecialisten hebben ieder een carrièreswitch ondervonden. Hij/zij weet dus waar zowel werkgever als werknemer mee te maken hebben bij gedwongen ontslag, ziekteverzuim en/of re-integratie en vooral bij het vinden van nieuw passend werk. In de advisering zijn onze specialisten positief en gericht op nieuw perspectief voor de kandidaat.

Internationale carrière

Voor internationale carrières en outplacementtrajecten is Risearch.nl aangesloten bij het global career network Arbora. Via dit wereldwijde netwerk heeft u toegang tot meer dan dertig collega-bureaus, verspreid over de vijf continenten. Lokale kennis en inlevingsvermogen in de plaatselijke cultuur en communicatie levert direct meerwaarde op. Dit biedt u aantrekkelijke mogelijkheden tot executive posities buiten Nederland.