Op zoek naar een nieuwe baan op executive niveau?

Onze career counselors

Enthousiast, ervaren en met bovengemiddelde mensenkennis: zo omschrijven onze kandidaten de career counselors van Risearch Executive. U schakelt ons in voor begeleiding naar een duurzame vervolgstap. Hierbij pakken wij de rol van regisseur: u bent ‘in the lead’, wij werken actief met u samen aan een positief, resultaatgericht proces.

Internationale carrière?

Voor internationale executive functies is Risearch Executive aangesloten bij het global career network Arbora. Als Nederlands vertegenwoordiger van dit wereldwijde netwerk hebt u toegang tot meer dan dertig collega-bureaus, verspreid over de vijf continenten. Door zaken te doen met één partij kunt u rekenen op lokale kennis en inlevingsvermogen in de plaatselijke cultuur en communicatie. Dit biedt aantrekkelijke toegang tot executive posities buiten de landsgrenzen.

Driedimensionaal advies en organisatiesensitiviteit

Als mens, rol en bedrijf goed op elkaar aansluiten ontstaat een ideale match die leidt tot een win-winsituatie. Gezien onze bekwaamheid in driedimensionaal advies zijn onze counselors slagvaardig in het doorgronden van de benodigde stappen om uw doel te realiseren.

Daarnaast maakt de ruime ervaring in het bedrijfsleven - in diverse management functies, als zelfstandig ondernemer en als leidinggevende aan teams - onze counselors extra organisatiesensitief. Zij begrijpen heel goed wat er in verschillende bedrijven, culturen, management teams en op de werkvloer speelt. Ook beschikken zij over een groot, landelijk netwerk.

Co-creatie & trajectgarantie

Het scherp krijgen van uw wensen, natuurlijke talent en ideale baan is een samenspel tussen u en de counselor. Door kennis, relevante netwerken en daadkracht kunnen wij u trajectgarantie geven: we begeleiden u net zolang tot u in uw ideale baan werkt.