Op zoek naar een nieuwe baan op executive niveau?

Maatwerk en 3D-advies

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw loopbaan? Wilt u werken in een functie die naadloos aansluit op uw talent en die u energie geeft?

Laat uw carrière positief opschudden en zet een duurzame vervolgstap. Daadkrachtig en enthousiast regisseren de career counselors van Risearch Executive het totaalproces naar uw nieuwe, ideale baan.

Regisseur van de route naar uw ideale baan

De route naar uw nieuwe functie loopt via persoonlijke gesprekken en vooral door samen aan de slag te gaan. Hierbij bent u ‘in the lead’, terwijl uw career counselor het traject over de volle breedte begeleidt en regisseert.

Door onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en waardevolle netwerk kunnen wij u trajectgarantie bieden: Risearch Executive spant zich net zolang in tot u in uw ideale baan werkt. Aanvullend heeft u de mogelijkheid om ons als coach in te zetten voor verdere versteviging van uw carrière.

Maak nu een afspraak: 088 – 304 14 44 en ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Op maat gesneden traject & driedimensionaal advies

Risearch Executive werkt in opdracht van u: de kandidaat. Gezamenlijk gaan we op zoek naar de baan die bij u past en nemen het voortouw in de aanpak om deze te bemachtigen. Daarbij volgt uw career counselor geen standaard methodes maar werkt hij/zij via een op maat gemaakt traject.

Op executive niveau zijn maatwerk en driedimensionaal advies – mens, rol, bedrijf – essentieel, zodat u:

  • Nieuw perspectief ontwikkelt op uw duurzame vervolgstap
  • Concreet inzicht krijgt in de functie en omgeving die bij u passen
  • (Her)ontdekt wat uw natuurlijke talent en toegevoegde waardes zijn
  • Deze meerwaarde kunt vertalen en onderbouwen bij potentiële werkgevers of opdrachtgevers
  • Daadwerkelijk terechtkomt in uw ideale baan