Op zoek naar een nieuwe baan op executive niveau?

De route naar uw ideale baan

Uw specifieke eigenschappen maken u uniek. Maar hoe matcht u deze met een passende functie en organisatie? Wellicht hebt u dit zelf al prima in beeld, het kan ook zijn dat u dit nog niet volledig scherp hebt. Onze counselors beschikken over de juiste kennis, ervaring en overtuiging om u naar de ideale job te begeleiden. Dit doen wij via een driedimensionale aanpak door mens, rol en bedrijf op elkaar af te stemmen. Het op maat gesneden traject bestaat uit onderstaande stappen - of een deel daarvan:

Stap 1
Kick-off fase

Met de career counselor bespreekt u uw loopbaan, waarop u eventueel vastloopt, wat u zoekt en wat bij u past. Ook als u hier nog geen helder beeld bij hebt, kunnen wij u uitstekend adviseren, bijvoorbeeld via een ACT®-meting om uw natuurlijke talent te (her)ontdekken. Verder bepalen we wat u tijdens het vervolgtraject nodig hebt om de ideale baan te bereiken.

Stap 2
Stap binnen of buiten de organisatie

We onderzoeken of er binnen de bestaande organisatie een passende functie is -‘relocation from within’ - of dat een rol daarbuiten een betere route is.

Stap 3
Marktoriëntatie

In deze fase gaan we samen aan de slag door contacten te leggen en vacaturehouders te zoeken. Tussentijds werken we aan het aanscherpen van uw persoonlijke propositie en CV. Verder krijgt u toegang tot waardevolle netwerken die aansluiten bij uw vraagstuk en situatie. U bent ‘in the lead’; wij assisteren en gaan actief aan de slag zodat de juiste deuren voor u opengaan.

Stap 4
Herpositionering & dialoogfase

U werkt aan uw persoonlijke (her)positionering en de onderbouwing van uw kernkwaliteiten, zodat u als gelijkwaardig gesprekspartner de dialoog kunt aangaan. Hierdoor bent u in staat potentiële werkgevers en/of opdrachtgevers te overtuigen van uw toegevoegde waarde.

Stap 5
Duurzame plaatsing

Gefeliciteerd: u gaat werken in de baan die naadloos bij uw wensen aansluit en waar u energie van krijgt. Voor ons is dit (nog) niet het moment om te stoppen: als het voor uw ontwikkelproces meerwaarde heeft, kunt op uw counselor rekenen voor aanvullende coaching. Ook hierover kunt u maatwerkafspraken maken met Risearch Executive.