Op zoek naar een nieuwe baan?

Volledig traject

Zit u momenteel zonder werk of staat u op het punt uw baan te verliezen? Voelt u zich niet helemaal tevreden in uw huidige functie? Met het 3-fasen outplacementprogramma van Risearch.nl werkt u snel in de functie die echt bij u past.

Compleet programma, duidelijk tarief

Risearch.nl werkt helder en vlot. Onze loopbaanadviseurs begeleiden u bij het zo snel mogelijk bemachtigen van een nieuwe, goedbetaalde baan - voor het vaste tarief van € 3.000,- excl. btw. Hierbij kunt u rekenen op onze unieke trajectgarantie: wij adviseren en ondersteunen wij u net zolang tot u passend werk heeft gevonden.

U krijgt altijd advies dat op uw situatie is afgestemd. Heeft u meer budget beschikbaar voor een outplacementtraject? In dat geval adviseert uw loopbaanspecialist u bijvoorbeeld om het bedrag te investeren in een opleiding, training of cursus. Ook als uw budget lager is dan de vaste programmaprijs bieden wij maatwerkoplossingen naar nieuw werk.
De keus is aan u!

Inhoud outplacementtraject

Onze ervaren HR-professionals coachen en adviseren u via een 3-fasen programma naar de baan die het beste bij u past – en die u wilt! De juiste match ontstaat als u werkt in een functie die geheel aansluit op uw drijfveren en competenties. Bovendien is het belangrijk dat de organisatiecultuur overeenstemt met uw eigen normen en waarden. U krijgt begeleiding in het tempo en met de intensiteit die u prettig vindt.

Daarnaast doet u met het maatwerkprogramma van Risearch.nl nieuwe kennis en vaardigheden op via een combinatie van tools:

  • Persoonlijke adviesgesprekken
  • Korte opdrachten
  • Moderne applicaties, zoals vacatureplatform Jobport
  • '10-minuten per dag’-trainingen via de NCOI Academy

Succes verzekerd

Onze blended learning-methode is zeer succesvol: 86% van onze klanten heeft binnen het traject een nieuwe, goedbetaalde baan gevonden. Bovendien kunt u de opgedane kennis en vaardigheden tijdens uw gehele loopbaan gebruiken. Daarnaast krijgt u 100% trajectgarantie: we begeleiden u net zolang tot u een nieuwe baan heeft.

Uiteraard hanteren wij strikte geheimhouding en werken wij met 100% AVG-proof software.

De pluspunten van ons outplacementprogramma:

  • Oog voor regionale verschillen op de arbeidsmarkt
  • Kennis en vaardigheden opdoen via de NCOI Academy
  • Toegang tot het vacatureplatform Jobport
  • Professioneel en persoonlijk