Een volledig outplcament traject

Zit u momenteel zonder werk of staat u op het punt uw baan te verliezen? Voelt u zich niet helemaal tevreden in uw huidige functie? Met het 3-fasen outplacementprogramma van Risearch.nl werkt u snel in de functie die echt bij u past.

Volledig traject

Zit u momenteel zonder werk of staat u op het punt uw baan te verliezen? Voelt u zich niet helemaal tevreden in uw huidige functie? Met het 3-fasen outplacementprogramma van Risearch.nl werkt u snel in de functie die echt bij u past.

Compleet programma, duidelijk tarief

Risearch.nl werkt helder en vlot. Onze loopbaanadviseurs begeleiden u bij het zo snel mogelijk bemachtigen van een nieuwe, goedbetaalde baan - voor het vaste tarief van € 3.000,- excl. btw.

Heeft u meer of minder te besteden? Ook dan bent u van harte welkom bij Risearch.nl. Als uw budget hoger is dan € 3.000,- (excl. btw) adviseert uw loopbaanspecialist u bijvoorbeeld om het bedrag te investeren in een opleiding, training of cursus. Ook als uw budget lager is dan de vaste programmaprijs bieden wij maatwerkoplossingen naar nieuw werk. De keus is altijd aan u!

Inhoud outplacementtraject

Onze ervaren HR-professionals coachen en adviseren u via een 3-fasen programma naar de baan die het beste bij u past – en die u wilt! De juiste match ontstaat als u werkt in een functie die geheel aansluit op uw drijfveren en competenties. Bovendien is het belangrijk dat de organisatiecultuur overeenstemt met uw eigen normen en waarden. U krijgt begeleiding in het tempo en met de intensiteit die u prettig vindt. Daarnaast doet u met het maatwerkprogramma van Risearch.nl nieuwe kennis en vaardigheden op via een combinatie van tools:

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Korte opdrachten
 • Moderne applicaties, zoals vacatureplatform Jobport
 • '10-minuten per dag’-trainingen via de NCOI Academy

Uiteraard hanteren wij strikte geheimhouding en werken wij met 100% AVG-proof software.

Succes verzekerd

Onze blended learning-methode is zeer succesvol: 86% van onze klanten heeft binnen het traject een nieuwe, goedbetaalde baan gevonden. Bovendien kunt u de opgedane kennis en vaardigheden tijdens uw gehele loopbaan gebruiken. Daarnaast krijgt u 100% trajectgarantie: we begeleiden u net zolang tot u een nieuwe baan heeft.

De pluspunten van ons outplacementprogramma:

 • Maatwerkprogramma met trajectgarantie
 • Snel en slim ontwikkelen via blended learning
 • Advies van gecertificeerde loopbaanprofessionals
 • Kennis en vaardigheden opdoen via de NCOI Academy
 • Moderne, praktische tools
 • Toegang tot het vacatureplatform Jobport
 • Landelijke en internationale kantoren
 • Oog voor regionale verschillen op de arbeidsmarkt
 • Professioneel en persoonlijk

Drie fasen

Het maatwerktraject bestaat uit individuele gesprekken, afgewisseld met online trainingen, adviezen en korte opdrachten. Om een goede en duurzame match te realiseren doorloopt u - samen met de loopbaanadviseur - drie fasen:

Fase 1: Oriënteren

Mogelijkheden verkennen/onderzoeken

stap1

Hoe ziet uw ideale baan er eigenlijk uit? Tijdens individuele gesprekken neemt u met uw loopbaanadviseur door wat u zoekt in een functie, waar u gelukkig van wordt en wat bij u past. Ook is er - indien nodig - ruimte om het verlies van uw vorige baan te verwerken. Verder doorloopt u een loopbaanassessment, zodat u samen met de adviseur uw carrièremogelijkheden goed in kaart kan brengen.

Daarnaast kunt u direct aan de slag met online trainingen om uw sollicitatie­vaardigheden en andere competenties te verbreden of te verdiepen. Elke twee weken heeft u een persoonlijk gesprek, tussentijds werkt u een aantal korte opdrachten uit.

Fase 2: Positioneren

Personal branding – Hoe zet u zichzelf in de markt?

stap2

Samen met uw loopbaanadviseur positioneert u zich krachtig in de arbeidsmarkt. Welke meerwaarde heeft u een werkgever te bieden? Hoe brengt u dit zo overtuigend en natuurlijk mogelijk? Hoe presenteert u zichzelf op social media, zoals LinkedIn? Waar vindt u vacatures die bij u passen en hoe reageert u hier professioneel op? Zo leert u onder meer via een scherp zoekprofiel te zoeken naar passende functies. Ook schrijft u een sterke motivatiebrief en stelt u een modern CV op.

Wij reiken u alle tools aan waarmee u werkgevers zo effectief en kundig mogelijk kunt benaderen.

Fase 3: Solliciteren

Hoe presenteert u zichzelf aan de werkgever?

stap3

Geweldig, u bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens deze fase coacht de loopbaanadviseur u intensief zodat u zich optimaal kunt presenteren aan potentiële werkgevers. Denk bijvoorbeeld aan gesprekstechnieken, het houden van een krachtige ‘elevator pitch’, solliciteren volgens de STARR-methode en stylingadvies. Een ideale mix om sterk voor de dag te komen, terwijl u dicht bij uzelf blijft.

Oriënteren, positioneren en solliciteren doet u met de specialist naast u, succes verzekerd!

Trajectgarantie & NCOI Academy

Uniek in ons outplacementaanbod zijn de trajectgarantie, NCOI Academy en blended learning-methode.

Trajectgarantie

Omdat we volledig achter onze aanpak staan, bieden we trajectgarantie: wij begeleiden u net zolang tot u in uw ideale baan werkzaam bent. Hiermee bedoelen we een functie met een tijdelijk contract van minimaal 6 maanden. De trajectgarantie geldt bij het complete outplacementprogramma en executive career counseling

NCOI Academy

Ontwikkelen doet u eenvoudig via de trainingen en cursussen die Risearch.nl samen met NCOI Academy heeft opgezet. Supermakkelijk, want u heeft altijd en overal toegang tot de trainingen. Door elke dag een beetje te doen en de opdrachten te maken, blijft u gemotiveerd en pikt u alles veel sneller op dan via de ‘traditionele’ methodes. Welke trainingen u gaat volgen stemmen we af op uw persoonlijke situatie, heel flexibel en effectief.

ncoi-opleidingen

Blended learning

Bij blended learning worden diverse ontwikkeltools ingezet, zoals persoonlijke adviesgesprekken, online trainingen, moderne applicaties en korte opdrachten. De losse elementen hebben een versterkend effect, zodat u uw kennis en vaardigheden op een slimme manier ontwikkelt. In korte tijd bent u volledig toegerust om de arbeidsmarkt met zelfvertrouwen te betreden.